Bij wie gaat u uw inkommatten en tapijten kopen?

Naar de winkel of bij een gespecialiseerde plaatser bestellen?

Wilt u inkommatten of tapijten kopen? Dan denkt u misschien spontaan aan een interieurwinkel, maar heeft u er al eens gedacht om uw vloerbekleding bij een gespecialiseerd tapijtplaatser aan te kopen? Ook bij tapijtspecialist Verstrepen kan u inkommatten, vloer tapijten en kamerbrede tapijten kopen. Bij ons heeft u bovendien de keuze of u de vloerbekleding door onze stielmannen laat plaatsen of zelf aan de slag gaat. Doe-het-zelvers kunnen namelijk via ons tapijt bestellen en dat zelf plaatsen met extra plaatsingsadvies.

Welke vloermatten en tapijten zoekt u?

Klassieke vloertapijten

Een decoratief tapijt dat uw interieur dat tikkeltje extra geeft en heerlijk warm en zacht aanvoelt aan de voetjes? Bij Tapiplein kan u decoratieve tapijten in alle vormen, kleuren en afmetingen kopen van verschillende bekende merken.


Schoonloopmatten en inkommatten

Om overtollig zand en vuil op te vangen aan de inkom voor het op de vloer in uw zaak of woning belandt, hebben we diverse types schoonloopmatten beschikbaar. We kunnen zelfs de gekende Coral kokos matten op maat laten maken en leveren!


Enkele van onze favoriete merken en leveranciers

Decoratieve tapijten en (schoonloop) vloermatten

Klaar om te kiezen?

Weet u reeds welk tapijt u wilt kopen, dan volstaat het om ons het merk, typenummer en de gewenste afmetingen per mail te bezorgen om een prijsofferte per e-mail te ontvangen. Wilt u meerdere tapijten kopen of wilt u uw nieuwe vloerbekleding ook meteen door ons laten plaatsen, dan komen we liefst eerst even bij u langs. Tijdens een persoonlijke kennismaking bespreken we uw voorkeuren, enkele stalen en onze aanpak en tarieven. Zo kunnen we een concrete prijsofferte op maat van uw project uitwerken.

OFFERTE AANVRAGEN
close slider

Offerte aanvragen

  • Laat uw contactgegevens achter en wij contacteren u
    voor een vrijblijvende offerte op maat.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.